À la carte

Serveres mandag til tordag kl 18–21, fredag og lørdag kl 18–22

Forretter / Entres

Italiensk carpaccio av okse indrefilet med pinjekjerner, ruccula og høvlet parmesan – kr 145,-
Carpaccio of beef, ruccola and parmesan (3-7-10-12)

Akevittgravet laks med pepperrotcréme & dillsaus – 125
Aquavite cured salomon with horseradish cream & dill mayonnaise (3-4-7-10)

Pannestekt Scampi med gulrotspuré & dillmajones – 145
Pan fried shrips with carrotpuré & dill mayonnaise (2-3-14)

Hovedretter / Main courses

Norsk okse indrefilet med sellerirot puré serveres med sesong grønnsaker og pepper saus – 465
Norwegian beef tenderloin with sellerirotpuré served with seasonal vegetables and pepper sauce (7-9-12)

Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus & tranebær – 345
Fallow with creamed savoy cabbage, sauce of red wine & cranberry (7-12)

Pannestekt fersk torsk fra fiskebrygga med kremet urte risotto frisk spinat og beurre blanc – 345
Pan fried local fresh cod with creamy herb risotto, fresh spinach and beurre blanc (4-7-12)

Langtidsbraissert oksekjake marinert i Amarone, saltbakt sjalottløk & hjemmelaget potetpuré – 335
Braised beef cheek marinated in Amarone, salt baked shallots & homemade potato puree (7-9-12)

«Royale with cheese» Burger / bacon, trøffelmajones, cheddar m/fries – 299
“Cheese Burger» Burger / bacon, truffle mayonnaise, cheddar with fries (1.1-3-7-10)

Ost

Et utvalg av modne oster, oliventapenade, barolo pøls, saltbakte mandler, lite glass portvin – 175
A selection of mature cheeses, olive tapenade, barolo sausage, saltbaked almonds – with a small glass of port (1.1-7-8.1-12)

After dinner sweet

Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem – 125
Caramel pudding & whipped cream (3-7-8.1)

Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær & egglikør – 145
Vanilla ice with cherries & egg liqeur (3-7-12)

Hotellets Ice Cup deilig fløteis med tilbehør – 125
The hotel Ice Cup of delicious ice cream (3-7-8.1)

Pasjonsfruktmousse – 125
Med friske frukter og bær (3-7)


Dagens to-retter for Worker’s Deal

Kjøttkaker med ertestuing
Svinestek med surkål
Flesk og duppe med kålrotstappe
Biffkarbonader med kokte grønnsaker og stekt løk
Laks med sandefjordsaus og agurksalat og asparges