À la carte

Serveres mandag til tordag kl 18–21, fredag og lørdag kl 18–22

Forretter / Entres

Italiensk carpaccio av okse indrefilet med pinjekjerner, ruccula og høvlet parmesan – kr 145,-
Carpaccio of beef, ruccola and parmesan (3-7-10-12)

Gravlaks med rødbeter, pepperrot krem og crudite – kr 125,-
Cured salomon with horseradish cream an crudite (4-7-12)

Scampi i hvitvin og smørsaus – kr 140,-
Scampi cooked in white wine and butter (2-7-9)

Hovedretter / Main courses

Norsk okse indrefilet med karmelisert løk serveres med sesongens grønnsaker og peppersaus – kr 445,-
Norwegian beef tenderloin with carmelized onions served with seasonal vegetables and pepper sauce (7-9-12)

Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus og tranebær – kr 345,-
Fallow with creamed savoy cabbage, sauce of red wine and cranberry sauce (7-12)

Breiflabb filet serveres med frisk spinat, grillet kål, amadine potet og beurre blanc  – kr 345,-
Monk fish with spinach, cabbage and beurre blanc (4-7-12)

Langtidsbraissert oksekjake marinert i Amarone, saltbakt sjalottløk og hjemmelaget potetpuré – kr 315,-
Braised beef cheek marinated in Amarone, salt-baked shallots and homemade potato puree (7-9-12)

«Royale with cheese» Burger / bacon, trøffelmajones, cheddar m/fries – kr 295,-
“Cheese Burger»” Burger / bacon, truffle mayonnaise, cheddar with fries (1.1-3-7-10)

After dinner sweet

Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem – kr 115,-
Caramel pudding and whipped cream (3-7-8.1)

Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær og egglikør – kr 145,-
Vanilla ice with cherries and egg liqeur (3-7-12)

Hotellets Ice-cup – deilig fløteis med tilbehør – kr 125,-
The hotel Ice cup with delicious ice cream (3-7-8.1)

Et utvalg av modne oster, oliventapenade, barolo pølse, saltbakte mandler, lite glass portvin – kr 175,-
A selection of mature cheeses, olive tapenade, barolo sausage, saltbaked almonds – with a small glass of port (1.1-7-8.1-12)

Sjokoladefondant med vanilje is – kr 165,-
Chocolate fondant with vanilla ice cream (1.1-3-7)


Dagens to-retter for Worker’s Deal

Kjøttkaker med ertestuing
Svinestek med surkål
Flesk og duppe med kålrotstappe
Biffkarbonader med kokte grønnsaker og stekt løk
Laks med sandefjordsaus og agurksalat og asparges