Ledelsen på Unike Grand Hotel Åsgårdstrand

Konserndirektør Unike Hoteller
Morten Christensen

morten@unikegrandhotel.no
Mobil: +47 917 28 243


Servicen

Vi er et stolt og serviceinnstilt vertskap og skreddersyr samtlige arrangementer, det være seg kurs, konferanser, selskaper, jubileer, konfirmasjoner, bryllup, minnestunder, kick-off, firmafester eller julebord.

Som vår gjest blir du sett og opplever at vi yter personlig service. Størrelsen og atmosfæren på våre hotell tillater at du blir kjent med våre ansatte i langt større grad enn på et stort, ordinært kjedehotell. I dette ligger vår ære og styrke.

Detaljene

For oss betyr detaljene alt. Vi legger vår stolthet i valg av tekstiler, dekketøy, råvarer og vår unike sammensetning av ulike konsepter. Alt for å skape Den Enestående Opplevelsen.

Samtlige rom har en egen personlige touch. Alle er smakfullt innredet med designelementer i form av fløyel, sateng og designtapeter. Vår filosofi er å tilføre hvert enkelt rom mange vakre elementer.

Gjestene våre erfarer også vår årvåkne service gjennom velfylte minibarer – med et rikholdig sortiment – og et stort utvalg av velværeprodukter som bodylotion, såper, kremer etc. Gjestene kan i tillegg glede seg over vannkoker med tilhørende kaffe og te, stor digital tv med ipad-uttak, morgenkåpe, tøfler, badematte, hårføner, Kleenex og mye mer.

Vi gjør det lille ekstra for våre gjester. Velkommen!