Vår filosofi


Konserndirektør Unike Hoteller
Morten Christensen

morten@unikehoteller.no
Mobil: +47 917 28 243

Ny eksklusiv hotellkjede i Norge

Fokus på hotellopplevelsen

På få år har Unike Hoteller vokst fra å være en drøm til å bli en hotellsuksess. Hotellkonsernet består nå av 14 eksklusive hoteller i Norge. Morgedal Hotel er det siste hotellet som er kommet med i kjeden, og det planlegges å bygge et nytt hotell i Kongsvinger – Grand Hotel Byparken.

Unike Hotellers hovedkontor ligger i Sandefjord i Anders Jahres praktvilla på Midtåsen, som vi overtok i 2018. Herskapshuset fra 1933 har flere rom intakte fra Jahres tid, i tillegg til et parkanlegg på 60 mål.

Hemmeligheten er å jobbe med hjertet og å gi det lille ekstra. Med forbilder som de ærverdige hotellene Savoy og Ritz bruker vi mye tid på å innhente inspirasjon. I våre mange studieturer til utlandet henter vi inn idéer til hvordan vi kan gjøre hotellene våre enda mer elegante og unike, slik at kunden får mest mulig ut av oppholdet. Å få lov til å forme dette, er helt fantastisk! Hotelldrømmen min har utviklet seg og vokst, og med meg har jeg et fantastisk team som gir alt og jobber med hjertet.


Den unike følelsen

Enestående hoteller med ærverdige rammer

Vi er stolte over å ønske deg velkommen til våre hoteller i særklasse! Vi er stedet for de store anledningene såvel som den hyggelige, intime weekenden. Unike Hoteller ønsker å gjenskape den ærverdige hotellopplevelsen for deg som gjest. Hotell med en spennende historie, personlig service og godt, dedikert vertskap fyller et etterspurt alternativ til de ordinære kjedehotellene. Fordi vi byr på det lille ekstra, ønsker våre gjester å komme igjen og igjen …


Rommene

Vi gjør det lille ekstra for våre gjester

For oss betyr detaljene alt. Vi legger vår stolthet i valg av tekstiler, dekketøy, råvarer og unik sammensetning av ulike konsepter. Alt for å gi den unike opplevelsen!

Unike hoteller står for en maksimalistisk interiørprofil fremfor en minimalistisk. Samtlige rom har en egen personlig touch. Alle er smakfullt innredet med designelementer i form av fløyel, sateng og designtapeter – bl.a. Ralph Lauren-tapeter og originale Kirkevolden-tapeter Norsk Arv. Vår filosofi er å tilføre hver enkelt rom mange vakre elementer, heller enn å strippe ned å strømlinjeforme.


En unik smaksopplevelse

Vårt kjøkken er basert på tradisjonsrike oppskrifter og benytter kun de beste råvarer. Vårt smaksbilde er fundamentert i det franske gourmetkjøkken i samspill med norske tradisjonelle oppskrifter. Våre kokker og kjøkkensjefer kommer fra 5-stjerners hotellet Sofitel Luxury Hotel og en 2-stjerners Michelin-restaurant i Frankrike, 3-stjerners restauranten Maeemo i Oslo samt gourmetrestauranter i Danmark. Vinene er håndplukket og spesielt tilpasset våre menyer. I sum skaper dette en atmosfære vi er stolte av.

Til frokost blir du møtt av en hyggelig frokostvertinne, og kaffen skjenkes fra sølvkanner. Vi dekker alltid med hvit duk. På bordet finner du et stort utvalg av hjemmelaget mat.