À la carte

Serveres mandag til lørdag kl 18–22

Forretter / Entres

Italiensk carpaccio av okse indrefilet med pinjekjerner, ruccula og høvlet parmesan – kr 145,-
Carpaccio of beef, ruccola and parmesan (3-7-10-12)

Pannestekt scampi med gulrotpuré og dillmajones – kr 135,-
Pan-fried scampi with carrot puree and dill mayonnaise (2-3-7)

Laksetartar med fersk avokado, gressløk, avruga kaviar og rugbrødchips – kr 125,-
Salmon tartare with fresh avocado, chives, avruga caviar and red bread chips (1.2-3-4)

Hovedretter / Main courses

Biff av limousine indrefilet med  smørdampet asparges, sellerirotpurè, pommes anna og kremet peppersaus – kr 395,-
Beef limousine, asparagus, celery pure, pommes anna and peppersauce (3-7-9-12)

Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinsaus og tranebær – kr 345,-
Fallow with creamed savoy cabbage, sauce of red wine and cranberry sauce (7-12)

Ovnsbakt villkveite med ristet kongeøstersopp, eplesmørsaus med kaviar og savoykål
Oven baked halibut with toasted king oyster mushrooms, apple sause, kaviar and savoy cabbage (4-7)

Langtidsbraissert oksekjake marinert i Amarone, saltbakt sjalottløk og hjemmelaget potetpuré – kr 295,-
Braised beef cheek marinated in Amarone, salt-baked shallots and homemade potato puree (7-9-12)

After dinner sweet

Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem – kr 115,-
Caramel pudding and whipped cream (3-7-8.1)

Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær og egglikør – kr 145,-
Vanilla ice with cherries and egg liqeur (3-7-12)

Hotellets Ice-cup – deilig fløteis med tilbehør – kr 125,-
The hotel Ice cup with delicious ice cream (3-7-8.1)

Et utvalg av modne oster, oliventapenade, barolo pølse, saltbakte mandler, lite glass portvin – kr 175,-
A selection of mature cheeses, olive tapenade, barolo sausage, saltbaked almonds – with a small glass of port (1.1-7-8.1-12)

Pasjonsfrukt mousse med sesongens ferske bær – kr 125,-
Passion fruit mousse with fresh seasonal berries (7)