À la carte

Serveres mandag til lørdag fra kl 18

Forretter / Entres

Klassisk carpaccio av okse indrefilet med pinjekjerner, ruccula og høvlet parmesan og balsamico
Carpaccio, pine nuts, ruccola, parmesan and balsamico (pinjekjerner)

Scampi med blomkålpuré og dillmajones
Scampi with cauliflower puree and dill mayonnaise (2-3-7-12)

Akevittgravet laks med pepperotcrème og dillmajones
Aquavit cured salmon with horseradish cream and dill mayonnaise (3-4-7)

Hovedretter / Main courses

Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinsaus og tranebær
Fallow deer with creamed savoy cabbage, red wine sauce and cranberry sauce (7-12)

Ovnsbakt villkveite med ristet kongeøstersopp, eplesmørsaus med kaviar og savoykål
Oven baked halibut with toasted king oyster mushrooms, apple sause, kaviar and savoy cabbage (4-7)

Langtidsbraissert oksekjake marinert i Amarone, saltbakt sjalottløk og hjemmelaget potetpuré
Long-term braised beef marinated in Amarone, salt-baked shallots and homemade mashed potatoes (7-12)

Biff av limousine indrefilet med pommes frites eller amadine poteter, smørdampet asparges, sellerirotpurè og kremet peppersaus
Beef limousine, french fries or amandine potatoes, aspargus, celery pure, peppersauce (3-7-9-12)

After dinner sweet

Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem
Caramel pudding and whipped cream (3-7-8)

Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær og egglikør
Vanilla ice with cherries and egg liqeur (7-3)

Pasjonsfrukt mousse med ferske bær
Passion fruit mousse with wipped cream (7)

Et utvalg av modne oster, oliventapenade, barolo pølse, saltbakte mandler, lite glass portvin
A selection of mature cheeses, olive tapenade, barolo sausage, saltbaked almonds – with a small glass of port (1-7-8-12)

3 retter – kr 595 per person
4 retter – kr 695 per person
5 retter – kr 795 per person

Husets vinpakke kr 395,-
Oppgradert vinpakke kr 495,-
Luksus vinpakke kr 595,-