À la carte

Serveres mandag til lørdag fra kl 18

Forretter / Entres

Klassisk carpaccio av okse indrefilet med pinjekjerner, ruccula og høvlet parmesan og balsamico – kr 125,-
Carpaccio, pine nuts, ruccola, parmesan and balsamico (pinjekjerner)

Scampi med blomkålpuré og dillmajones – kr 135,-
Scampi with cauliflower puree and dill mayonnaise (2-3-7-12)

Akevittgravet laks med pepperotcrème og dillmajones – kr 115,-
Aquavit cured salmon with horseradish cream and dill mayonnaise (3-4-7)

Hovedretter / Main courses

Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinsaus og tranebær – kr 295,-
Fallow deer with creamed savoy cabbage, red wine sauce and cranberry sauce (7-12)

Ovnsbakt villkveite med ristet kongeøstersopp, eplesmørsaus med kaviar og savoykål – kr 295,-
Oven baked halibut with toasted king oyster mushrooms, apple sause, kaviar and savoy cabbage (4-7)

Langtidsbraissert oksekjake marinert i Amarone, saltbakt sjalottløk og hjemmelaget potetpuré – kr 295,-
Long-term braised beef marinated in Amarone, salt-baked shallots and homemade mashed potatoes (7-12)

Biff av limousine indrefilet med pommes frites eller amadine poteter, smørdampet asparges, sellerirotpurè og kremet peppersaus – kr 395,-
Beef limousine, french fries or amandine potatoes, aspargus, celery pure, peppersauce (3-7-9-12)

After dinner sweet

Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem – kr 115,-
Caramel pudding and whipped cream (3-7-8)

Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær og egglikør kr 145,-
Vanilla ice with cherries and egg liqeur (7-3)

Pasjonsfrukt mousse med ferske bær – kr 115,-
Passion fruit mousse with wipped cream (7)

Et utvalg av modne oster, oliventapenade, barolo pølse, saltbakte mandler, lite glass portvin –kr 165,-
A selection of mature cheeses, olive tapenade, barolo sausage, saltbaked almonds – with a small glass of port (1-7-8-12)