Konfirmasjon

Menyvalg

  • Scampi med blomkålpuré & dillmajones
  • Braissert svinenakke, smørdampet brokkoli, fløtegratinerte poteter & rødvinssaus
  • Eplekake med nypisket krem

  • Kremet blomkålsuppe med trøffelolje
  • Vestfoldkylling med sellerirotpuré, rotgrønnsaker og fløtesaus
  • Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem

  • Spekeskinke med frisk melon
  • Tradisjonell laks med sandefjordssmør, kokte poteter og frisk agurksalat
  • Hotellets issymfoni med bærcoulis

Pris: kr 495,- per person

Inkludert i prisen er festoppdekking i eget lokale med hvite duker, tøyservietter og lysestaker. Selskapet må velge samme meny. Blomster står selskapet fritt til å ordne selv.

Oppdekking av kakebuffet (inkl. kaffe) til egne kaker; kr 95 per person. Kakene må leveres ferdig pyntet. Obs! Hotellet tar ikke ansvar for medbragte kakefat, det gis ikke erstatning for eventuelle skader.

Det er mulig å velge fritt mellom alle menyene på forrett og dessert.

Det blir sendt en forskuddsfaktura 40 dager før ankomst. Restbeløp gjøres opp ved avreise.