Selskapsmenyer

Meny 1

Meny 1 er vår mest populære meny ifm styremøter, forretningsmøter, ulike sammenkomster og events

  • Akevittgravet laks med pepperrotcrème og dillmajones
  • Dåhjortfilet med kremet savoykål, rotgrønnsaker, rødvinssaus og tranebær
  • Sjokolademousseterrin med karamellknekk og bringebærsorbet

kr 595,-

Meny 2

  • Scampi med blomkålpuré og persilleaioli
  • Langtidsbraissert oksekjake marinert i Amarone, med selleripuré, rosenkål, broccoli, peppersaus og ovnsbakte poteter
  • Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem

kr 595,-

Meny 3

  • Kamskjell med blomkålpuré og dillmajones
  • Helstekt indrefilet av okse med jordskokkpuré, kremet sjalottløk, glasserte beter og smakfull rødvinssaus
  • Husets pannacotta med frisk bærcoulis

kr 695,-

Meny 4

  • Kremet blomkålsuppe med trøffelolje
  • Pannestekt fersk torsk fra fiskebrygga med kremet urterisotto, frisk spinat og beurre blanc
  • Original Flensburg med vanlijeis, kirsebær og eggelikør

kr 595,-

Meny 5

  • Carpaccio av okse indrefilet, trøffeldressing, ruccola og høvlet parmesan
  • Ovnsbakt villkveite med ristet kongeøsterssopp, eplesmørsaus med kavia og savoykål
  • Royal sjokolademousseterrin med karamellknekk og bringebærsorbet

kr 595,-

3 retters meny – kr 595 per person (meny nr 3: kr 695,-) (her kan dere kombinere mellom menyene)

Oppgrader til 4 eller 5 retters meny …

4 retters meny + kr 100 (velg 1 av de to rettene under – i tillegg til valgt 3 retters. Serveres etter forrett)
Jordskokkchips og trøffelcreme eller Sitron colonello

5 retters meny ytterligere kr 200 (dvs opp kr 300 fra 3 retter)
Modne oster, aprikoschutney og nøtter – med et lite glass portvin (kan kun velges som 5. rett)

Husets vinpakke kr 395,-
Oppgradert vinpakke kr 495,-
Luksus vinpakke kr 595,-

To ganger servering hovedrett kr 195,-

Inkludert i prisen er festoppdekking med hvite duker, tøyservietter og lysestaker.
Oppdekking av kakebuffet (inkl. kaffe) til egne kaker – kr 125 per person
Vi gjør oppmerksom på at selskapet må enes om samme meny. Menyen bør være oss i hende senest 1 uke før.