Sesongens 3- og 5-retters meny

Sesongens 5-retters meny

Akevittgravet laks med pepperotcréme og dillmajones (3-4-7)
Aquavit cured salmon with horseradish cream and dill mayonnaise
Vinforslag: New Zealand Sauvignon Blanc – kr 695,- / kr 145,-

Sitron Colonello – sitronsorbet med vodka
Lemon Colonello – lemon sorbet with vodka

Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus og tranebær* (7)
Fallow with creamed savoy cabbage, sauce of red wine and cranberry
Vinforslag: Ripasso Valpolicella Classico Superiore – kr 795 / kr 155

Et utvalg av modne oster, oliventapenade, barolo pølse, saltbakte mandler (1-7-8-12)
– med et lite glass portvin
A selection of mature cheeses, olive tapenade, barolo sausage, saltbaked almonds – with a small glass of port

Royal sjokolademousseterrin med karamellknekk og bringebærsorbet* (3-7-8)
Royal chocolate terrine with caramel and raspberry sorbet
Vinforslag: Recioto Della Valpolicella (4 cl) – kr 95,-

5 retter 695,-
Vinpakke 395,-


Sesongens 3-retters meny

Akevittgravet laks med pepperotcréme og dillmajones (3-4-7)
Aquavit cured salmon with horseradish cream and dill mayonnaise
Vinforslag: Sauvignon Blanc, New Zealand– kr 695,- / kr 145,-

Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus og tranebær* (7)
Fallow with creamed savoy cabbage, sauce of red wine and cranberry
Vinforslag: Ripasso Valpolicella Classico Superiore – kr 795,- / kr 155,-

Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem
Caramel pudding & whipped cream (3-7-8)
Vinforslag: Sauternes, Bordeaux (4 cl) – kr 95,-

3 retter 495,-
Vinpakke 395,-


Sesongens 3-retters meny – Fisk

Italiensk Carpaccio av okse indrefilet med pinjekjerner, ruccula og parmesan*
Carpaccio of beef, ruccula and parmesan (pinjekjerner)
Vinforslag: Sauvignon Blanc, New Zealand – kr 695,- / kr 145,-

Ovnsbakt villkveite med ristet kongeøstersopp, eplesmørsaus med kaviar og savoykål
Oven baked halibut with toasted king oyster mushrooms, apple sause, kaviar and savoy cabbage (4-7)
Vinforslag: Ripasso Valpolicella Classico Superiore – kr 795,- / kr 159,-

Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær og egglikør
Vanilla ice with cherries and egg liqeur (7-3)
Vinforslag: Sherry Amontillado (4 cl) – kr 95,-

5 retter 695,-
Vinpakke 395,-


Denne kan velges som tillegg på 3- eller 5-retters menyer

Kremet jordskokksuppe med sprøstekt spekeskinke – kr 150,-
Creamy Jerusalem artichoke soup with crispy cured ham (7)