Sesongens 3- og 5-retters meny

Serveres mandag–lørdag kl 18–22

Sesongens 5-retters meny + en bonusrett

Akevittgravet laks med pepperrotcréme & dillmajones
Aquavite cured salomon with horseradish cream & dill mayonnaise (3-4-7-10)
Vinforslag: Moillard Chablis – kr 795 / kr 165

Hotellets kremede suppe (bonusrett)
The hotel’s creamy soup (1-2-3-4-7-8-12-14)
Vinforslag: Monastier Rosè – kr 595,- / kr 145 –

Martinisorbet
Martinisorbet

Hovedrett alternativ 1
Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus og tranebær
Fallow with creamed savoy cabbage, sauce of red wine and cranberry (7-12)
Vinforslag: Vinforslag: Ripasso Valpolicella Classico Superiore – kr 795,- / kr 165,-

Hovedrett alternativ 2
Pannestekt fersk torsk fra fiskebrygga med kremet urte risotto frisk spinat og beurre blanc
Pan fried local fresh cod with creamy herb risotto, fresh spinach and beurre (4-7-12)

Et utvalg av modne oster, oliventapenade, barolo pølse, saltbakte mandler – med et lite glass portvin
A selection of mature cheeses, olive tapenade, barolo sausage, saltbaked almonds – with a small glass of port (1.1-7-8.1-12)

Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær og egglikør
Vanilla ice with cherries and egg liqeur (3-7-12)
Vinforslag: Château Montifaud Pineau (4 cl) – kr 95,-

5 retter kr 795,-
Vinpakke «oppgradert» kr 495,-

Vinpakke 1 (husets): kr 445,- Masi Pinot Grigio, Monastier Rosé, Masi Modello Delle Venez Rosso, Resioto
Vinpakke 2 (oppgradert): kr 545,- Moillard Chablis, Monasitier Rosé, Ripasso Superiore, Chateau Montifaud
Vinpakke 3 (Unike): kr 645,- Unike Hoteller Hvit Albret, Bardolino Rosé, Rød Albret, Chateau Montifaud
Vinpakke 4 (Luksus): kr 745,- Mersault, Bardolino Rosé, Amarone Costasera, Roial Tokaij


Sesongens 3+ retters meny + en bonusrett

Akevittgravet laks med pepperrotcréme & dillmajones
Aquavite cured salomon with horseradish cream & dill mayonnaise (3-4-7-10)
Vinforslag: Moillard Chablis – kr 795 / kr 165

Hotellets kremede suppe (bonus rett)
The hotel’s creamy soup (1-2-3-4-7-8-12-14)
Vinforslag: Monastier Rosé – kr 595,- / kr 145,-

Hovedrett alternativ 1
Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus og tranebær
Fallow with creamed savoy cabbage, sauce of red wine and cranberry (7-12)
Vinforslag: Vinforslag: Ripasso Valpolicella Classico Superiore – kr 795,- / kr 165,-

Hovedrett alternativ 2
Pannestekt fersk torsk fra fiskebrygga med kremet urte risotto frisk spinat og beurre blanc
Pan fried local fresh cod with creamy herb risotto, fresh spinach and beurre (4-7-12)

Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær og egglikør
Vanilla ice with cherries and egg liqeur (3-7-12)
Vinforslag: Château Montifaud Pineau (4 cl) – kr 95,-

3 retter kr 595,-
Vinpakke «oppgradert» kr 495,-

Vinpakke 1 (husets): kr 445,- Masi Pinot Grigio, Monastier Rosé, Masi Modello Delle Venez Rosso, Resioto
Vinpakke 2 (oppgradert): kr 545,- Moillard Chablis, Monasitier Rosé, Ripasso Superiore, Chateau Montifaud
Vinpakke 3 (Unike): kr 645,- Unike Hoteller Hvit Albret, Bardolino Rosé, Rød Albret, Chateau Montifaud
Vinpakke 4 (Luksus): kr 745,- Mersault, Bardolino Rosé, Amarone Costasera, Roial Tokaij


Allergener:

1. Gluten
1.1 hvete – 1.2 rug – 1.3 havre – 1.4 bygg
2. Skalldyr
3. Egg
4. Fisk
5. Peanøtter
6. Soya
7. Melk og laktose
8. Nøtter
8.1 mandel – 8.2 hasselnøtt – 8.3 valnøtt
9. Selleri
10. Sennep
11. Sesamfrø
12. Svoveldioksid og sulfitt (SO2)
13. Lupin
14. Bløtdyr