Sesongens 3- og 5-retters meny

Serveres mandag–lørdag kl 18–22

Sesongens 5-retters meny + en bonusrett

Akevittgravet laks med pepperrotcréme & dillmajones
Aquavite cured salomon with horseradish cream & dill mayonnaise (3-4-7-10)
Vinforslag: Moillard Chablis – kr 795 / kr 165

Hotellets kremede suppe (bonusrett)
The hotel’s creamy soup (1-2-3-4-7-8-12-14)
Vinforslag: Monastier Rosè – kr 595,- / kr 145 –

Martinisorbet
Martinisorbet

Hovedrett alternativ 1
Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus og tranebær
Fallow with creamed savoy cabbage, sauce of red wine and cranberry (7-12)
Vinforslag: Vinforslag: Ripasso Valpolicella Classico Superiore – kr 795,- / kr 165,-

Hovedrett alternativ 2
Pannestekt fersk torsk fra fiskebrygga med kremet urte risotto frisk spinat og beurre blanc
Pan fried local fresh cod with creamy herb risotto, fresh spinach and beurre (4-7-12)

Et utvalg av modne oster, oliventapenade, barolo pølse, saltbakte mandler – med et lite glass portvin
A selection of mature cheeses, olive tapenade, barolo sausage, saltbaked almonds – with a small glass of port (1.1-7-8.1-12)

Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær og egglikør
Vanilla ice with cherries and egg liqeur (3-7-12)
Vinforslag: Château Montifaud Pineau (4 cl) – kr 95,-

5 retter kr 795,-
Vinpakke «oppgradert» kr 595,-

Vinpakke 1 (husets): kr 495,- Laroche Chardonnay, Monastier Rosato, Masi Modello Rosso, Sauterne
Husets hvitvin 145,- / Husets rosevin 145,- / Husets rødvin 145,- / Dessertvin 125,-

Vinpakke 2 (oppgradert): kr 595,- Chablis (Saint Martin), Cote Mas Rose, Masi Campofiorin “rippasso», Chateau Montifaud
Chablis 185,- / Cote Mas Rose 155,- / Ripasso 185,- / Chateau Montifoud 135,-

Vinpakke 3 (luksus): kr 995,- Mont De Milieu 1er Cru , Miraval Rose’, Amarone Costasera, Royal Tokaij
Mont De Milieu Chablis 375,- / Miraval Rose 205,- / Amarone Costasera 295,- / Royal Tokaij 155,-

(Alle vinpakkene inneholder 15 cl hvitvin, rosevin, rødvin og 5 cl dessertvin)


Sesongens 3-retters meny + en bonusrett

Akevittgravet laks med pepperrotcréme & dillmajones
Aquavite cured salomon with horseradish cream & dill mayonnaise (3-4-7-10)
Vinforslag: Moillard Chablis – kr 795 / kr 165

Hotellets kremede suppe (bonus rett)
The hotel’s creamy soup (1-2-3-4-7-8-12-14)
Vinforslag: Monastier Rosé – kr 595,- / kr 145,-

Hovedrett alternativ 1
Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus og tranebær
Fallow with creamed savoy cabbage, sauce of red wine and cranberry (7-12)
Vinforslag: Vinforslag: Ripasso Valpolicella Classico Superiore – kr 795,- / kr 165,-

Hovedrett alternativ 2
Pannestekt fersk torsk fra fiskebrygga med kremet urte risotto frisk spinat og beurre blanc
Pan fried local fresh cod with creamy herb risotto, fresh spinach and beurre (4-7-12)

Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær og egglikør
Vanilla ice with cherries and egg liqeur (3-7-12)
Vinforslag: Château Montifaud Pineau (4 cl) – kr 95,-

3 retter kr 595,-
Vinpakke «oppgradert» kr 595,-

Vinpakke 1 (husets): kr 495,- Laroche Chardonnay, Monastier Rosato, Masi Modello Rosso, Sauterne
Husets hvitvin 145,- / Husets rosevin 145,- / Husets rødvin 145,- / Dessertvin 125,-

Vinpakke 2 (oppgradert): kr 595,- Chablis (Saint Martin), Cote Mas Rose, Masi Campofiorin “rippasso», Chateau Montifaud
Chablis 185,- / Cote Mas Rose 155,- / Ripasso 185,- / Chateau Montifoud 135,-

Vinpakke 3 (luksus): kr 995,- Mont De Milieu 1er Cru , Miraval Rose’, Amarone Costasera, Royal Tokaij
Mont De Milieu Chablis 375,- / Miraval Rose 205,- / Amarone Costasera 295,- / Royal Tokaij 155,-

(Alle vinpakkene inneholder 15 cl hvitvin, rosevin, rødvin og 5 cl dessertvin)


Allergener:

  1. Gluten
    1. hvete
    2. rug
    3. havre
    4. bygg
  2. Skalldyr
  3. Egg
  4. Fisk
  5. Peanøtter
  6. Soya
  7. Melk og laktose
  8. Nøtter
    1. mandel
    2. hasselnøtt
    3. valnøtt
  9. Selleri
  10. Sennep
  11. Sesamfrø
  12. Svoveldioksid og sulfitt (SO2)
  13. Lupin
  14. Bløtdyr