Sesongens 3- og 5-retters meny

Serveres mandag–lørdag kl 18–22

Sesongens 5-retters meny + en bonusrett

Akevittgravet laks med pepperrotcréme & dillmajones
Aquavite cured salomon with horseradish cream & dill mayonnaise (3-4-7-10)
Vinforslag: Moillard Chablis – kr 795 / kr 165

Hotellets kremede suppe (bonusrett)
The hotel’s creamy soup (1-2-3-4-7-8-12-14)
Vinforslag: Monastier Rosè – kr 595,- / kr 145 –

Martinisorbet
Martinisorbet

Hovedrett alternativ 1
Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus og tranebær
Fallow with creamed savoy cabbage, sauce of red wine and cranberry (7-12)
Vinforslag: Vinforslag: Ripasso Valpolicella Classico Superiore – kr 795,- / kr 165,-

Hovedrett alternativ 2
Pannestekt fersk torsk fra fiskebrygga med kremet urte risotto frisk spinat og beurre blanc
Pan fried local fresh cod with creamy herb risotto, fresh spinach and beurre (4-7-12)

Et utvalg av modne oster, oliventapenade, barolo pølse, saltbakte mandler – med et lite glass portvin
A selection of mature cheeses, olive tapenade, barolo sausage, saltbaked almonds – with a small glass of port (1.1-7-8.1-12)

Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær og egglikør
Vanilla ice with cherries and egg liqeur (3-7-12)
Vinforslag: Château Montifaud Pineau (4 cl) – kr 95,-

5 retter kr 795,-
Vinpakke «oppgradert» kr 595,-

Vinpakke 1 (husets): kr 445,- Masi Pinot Grigio, Monastier Rosé, Masi Modello Delle Venez Rosso, Resioto
Vinpakke 2 (oppgradert): kr 545,- Moillard Chablis, Monasitier Rosé, Ripasso Superiore, Chateau Montifaud
Vinpakke 3 (Unike): kr 645,- Unike Hoteller Hvit Albret, Bardolino Rosé, Rød Albret, Chateau Montifaud
Vinpakke 4 (Luksus): kr 745,- Mersault, Bardolino Rosé, Amarone Costasera, Roial Tokaij


Sesongens 3+ retters meny + en bonusrett

Akevittgravet laks med pepperrotcréme & dillmajones
Aquavite cured salomon with horseradish cream & dill mayonnaise (3-4-7-10)
Vinforslag: Moillard Chablis – kr 795 / kr 165

Hotellets kremede suppe (bonus rett)
The hotel’s creamy soup (1-2-3-4-7-8-12-14)
Vinforslag: Monastier Rosé – kr 595,- / kr 145,-

Hovedrett alternativ 1
Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus og tranebær
Fallow with creamed savoy cabbage, sauce of red wine and cranberry (7-12)
Vinforslag: Vinforslag: Ripasso Valpolicella Classico Superiore – kr 795,- / kr 165,-

Hovedrett alternativ 2
Pannestekt fersk torsk fra fiskebrygga med kremet urte risotto frisk spinat og beurre blanc
Pan fried local fresh cod with creamy herb risotto, fresh spinach and beurre (4-7-12)

Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær og egglikør
Vanilla ice with cherries and egg liqeur (3-7-12)
Vinforslag: Château Montifaud Pineau (4 cl) – kr 95,-

3 retter kr 595,-
Vinpakke «oppgradert» kr 595,-

Vinpakke 1 (husets): kr 445,- Masi Pinot Grigio, Monastier Rosé, Masi Modello Delle Venez Rosso, Resioto
Vinpakke 2 (oppgradert): kr 545,- Moillard Chablis, Monasitier Rosé, Ripasso Superiore, Chateau Montifaud
Vinpakke 3 (Unike): kr 645,- Unike Hoteller Hvit Albret, Bardolino Rosé, Rød Albret, Chateau Montifaud
Vinpakke 4 (Luksus): kr 745,- Mersault, Bardolino Rosé, Amarone Costasera, Roial Tokaij


Allergener:

  1. Gluten
    1. hvete
    2. rug
    3. havre
    4. bygg
  2. Skalldyr
  3. Egg
  4. Fisk
  5. Peanøtter
  6. Soya
  7. Melk og laktose
  8. Nøtter
    1. mandel
    2. hasselnøtt
    3. valnøtt
  9. Selleri
  10. Sennep
  11. Sesamfrø
  12. Svoveldioksid og sulfitt (SO2)
  13. Lupin
  14. Bløtdyr