Sesongens 3- og 5-retters meny
Serveres mandag–torsdag kl 18–21 og fredag–lørdag kl 18–22
Sesongens 5 retters meny + en bonusrett
Akevittgravet laks med pepperrotcréme and dillmajones
Aquavite cured salomon with horseradish cream and dill mayonnaise (3-4-7-10)
Vinforslag: Chablis (Saint Martin) – kr 845 / kr 185
--
Hotellets kremede suppe (bonus rett)
The hotel`s creamy soup (1-2-3-4-7-8-12-14)
Vinforslag: Cote Mas Rose – kr 595 / kr 145
--
Martini sorbet
Martini Sorbet
--
Hovedrett alternativ 1
Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus & tranebær
Fallow with creamed savoy cabbage, sauce of red wine & cranberry (7-12)
Vinforslag: Masi Campofiorin “Ripasso” – kr 795 / kr 185
Hovedrett alternativ 2
Pannestekt fersk torsk fra fiskebrygga med kremet urte risotto frisk spinat og beurre blanc
Pan fried local fresh cod with creamy herb risotto, fresh spinach and beurre (4-7-12)
Vinforslag: Unike Hoteller Chardonnay – kr 995 / kr 205
--
Et utvalg av modne oster, oliventapenade, barolo pølse, saltbakte mandler – med et lite glass portvin
A selection of mature cheeses, olive tapenade, barolo sausage, saltbaked almonds - with a small glass of port (1.1-7-8.1-12)
--
Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær og egglikør
Vanilla ice with cherries og egg liqeur (3-7-12)
Vinforslag: Châteu Montifaud Pineau (5 cl) – kr 135
5 retter kr 795 | Vinpakke 2 «oppgradert» kr 595
Sesongens 3+ retters meny + en bonusrett
Akevittgravet laks med pepperrotcréme og dillmajones
Aquavite cured salomon with horseradish cream og dill mayonnaise (3-4-7-10)
Vinforslag: Chablis (saint martin) – kr 845 / kr 185
--
Hotellets kremede suppe (bonusrett)
The hotel's creamy soup (1-2-3-4-7-8-12-14)
Vinforslag: Cote Mas Rose– kr 595 / kr 145
--
Hovedrett alternativ 1
Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus og tranebær
Fallow with creamed savoy cabbage, sauce of red wine and cranberry (7-12)
Vinforslag: Masi Campofiorin “Ripasso” – kr 795 / kr 185
Hovedrett alternativ 2
Pannestekt fersk torsk fra fiskebrygga med kremet urte risotto frisk spinat og beurre blanc
Pan fried local fresh cod with creamy herb risotto, fresh spinach and beurre (4-7-12)
Vinforslag: Unike hoteller Chardonnay - kr 995 / kr 205
--
Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær og egglikør
Vanilla ice with cherries og egg liqeur (3-7-12)
Vinforslag: Châteu Montifaud Pineau (5 cl) - kr 135
3 retter kr 595 | Vinpakke 2 «oppgradert» kr 595
Vinpakke 1 (husets): kr 495,- Laroche Chardonnay, Monastier Rosato, Masi Modello Rosso, Sautern
Husets hvitvin 145,- / Husets rosevin 145,- / Husets rødvin 145,- / Dessertvin 125,-
Vinpakke 2 (oppgradert): kr 595,- Chablis (Saint Martin), Cote Mas Rose, Masi Campofiorin “rippasso», Chateau Montifaud
Chablis 185,- / Cote Mas Rose 155,- / Ripasso 185,- / Chateau Montifoud 135,-
Vinpakke 3 (luksus): kr 995,- Mont De Milieu 1er Cru , Miraval Rose’, Amarone Costasera, Royal Tokaij
Mont De Milieu Chablis 375,- / Miraval Rose 205,- / Amarone Costasera 295,- / Royal Tokaij 155,-
(Alle vinpakkene inneholder 15 cl hvitvin, rosevin, rødvin og 5 cl dessertvin)
Sesongens 3 retters vegansk meny + en bonusrett
Vegansk kamskjell med rødbetpure, syltet gulrot og vegansk kaviar
Vegan scallops with beetroot puree, pickled carrot and vegan caviar (9)
Vinforslag: Chablis (saint martin) – kr 845 / kr 185
--
Husets kremede veganske suppe
The hotel's creamy vegan soup (Allergi - spør personalet)
Vinforslag: Cote Mas Rose– kr 595 / kr 145
--
Nøttestek med grønne asparges, jordskokkpure og pastinakk chips
Nut roast with green asparagus, artichoke puree and parsnip chips (8-9-10)
Vinforslag: Masi Campofiorin “ripasso” – kr 795 / kr 185
--
Utvalg av sorbet med friske bær
A selection of Sorbet with fresh berries
Vinforslag: Châteu Montifaud Pineau (5 cl) - kr 135
3 retter kr 495 | Vinpakke 2 «oppgradert» kr 595
Allergener:
- Gluten
- hvete
- rug
- havre
- bygg
- Skalldyr
- Egg
- Fisk
- Peanøtter
- Soya
- Melk og laktose
- Nøtter
- mandel
- hasselnøtt
- valnøtt
- Selleri
- Sennep
- Sesamfrø
- Svoveldioksid og sulfitt (SO2)
- Lupin
- Bløtdyr