Sesongens 3- og 5-retters meny

Serveres mandag–torsdag kl 18–21 og fredag–lørdag kl 18–22

Sesongens 5 retters meny + en bonusrett

Akevittgravet laks med pepperrotcréme and dillmajones
Aquavite cured salomon with horseradish cream and dill mayonnaise (3-4-7-10)

Vinforslag: Chablis (Saint Martin) – kr 845 / kr 185

--

Hotellets kremede suppe (bonus rett)
The hotel`s creamy soup (1-2-3-4-7-8-12-14)

Vinforslag: Cote Mas Rose – kr 595 / kr 145

--

Martini sorbet
Martini Sorbet

--

Hovedrett alternativ 1

Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus & tranebær
Fallow with creamed savoy cabbage, sauce of red wine & cranberry (7-12)

Vinforslag: Masi Campofiorin “Ripasso” – kr 795 / kr 185

Hovedrett alternativ 2

Pannestekt fersk torsk fra fiskebrygga med kremet urte risotto frisk spinat og beurre blanc
Pan fried local fresh cod with creamy herb risotto, fresh spinach and beurre (4-7-12)

Vinforslag: Unike Hoteller Chardonnay – kr 995 / kr 205

--

Et utvalg av modne oster, oliventapenade, barolo pølse, saltbakte mandler – med et lite glass portvin
A selection of mature cheeses, olive tapenade, barolo sausage, saltbaked almonds - with a small glass of port (1.1-7-8.1-12)

--

Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær og egglikør
Vanilla ice with cherries og egg liqeur (3-7-12)

Vinforslag: Châteu Montifaud Pineau (5 cl) – kr 135

5 retter kr 795 |  Vinpakke 2 «oppgradert» kr 595


Sesongens 3+ retters meny + en bonusrett

Akevittgravet laks med pepperrotcréme og dillmajones
Aquavite cured salomon with horseradish cream og dill mayonnaise (3-4-7-10)

Vinforslag: Chablis (saint martin) – kr 845 / kr 185

--

Hotellets kremede suppe (bonusrett)
The hotel's creamy soup (1-2-3-4-7-8-12-14)

Vinforslag: Cote Mas Rose– kr 595 / kr 145

--

Hovedrett alternativ 1

Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus og tranebær
Fallow with creamed savoy cabbage, sauce of red wine and cranberry (7-12)

Vinforslag: Masi Campofiorin “Ripasso” – kr 795 / kr 185

Hovedrett alternativ 2

Pannestekt fersk torsk fra fiskebrygga med kremet urte risotto frisk spinat og beurre blanc
Pan fried local fresh cod with creamy herb risotto, fresh spinach and beurre (4-7-12)

Vinforslag: Unike hoteller Chardonnay - kr 995 / kr 205

--

Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær og egglikør
Vanilla ice with cherries og egg liqeur (3-7-12)

Vinforslag: Châteu Montifaud Pineau (5 cl) - kr 135

 

3 retter kr 595 | Vinpakke 2 «oppgradert» kr 595


Vinpakke 1 (husets): kr 495,- Laroche Chardonnay, Monastier Rosato, Masi Modello Rosso, Sautern
Husets hvitvin 145,- / Husets rosevin 145,- / Husets rødvin 145,- / Dessertvin 125,-

Vinpakke 2 (oppgradert): kr 595,- Chablis (Saint Martin), Cote Mas Rose, Masi Campofiorin “rippasso», Chateau Montifaud
Chablis 185,- / Cote Mas Rose 155,- / Ripasso 185,- / Chateau Montifoud 135,-

Vinpakke 3 (luksus): kr 995,- Mont De Milieu 1er Cru , Miraval Rose’, Amarone Costasera, Royal Tokaij
Mont De Milieu Chablis 375,- / Miraval Rose 205,- / Amarone Costasera 295,- / Royal Tokaij 155,-

(Alle vinpakkene inneholder 15 cl hvitvin, rosevin, rødvin og 5 cl dessertvin)


Sesongens 3 retters vegansk meny + en bonusrett

Vegansk kamskjell med rødbetpure, syltet gulrot og vegansk kaviar
Vegan scallops with beetroot puree, pickled carrot and vegan caviar (9)

Vinforslag: Chablis (saint martin) – kr 845 / kr 185

--

Husets kremede veganske suppe
The hotel's creamy vegan soup (Allergi - spør personalet)

Vinforslag: Cote Mas Rose– kr 595 / kr 145

--

Nøttestek med grønne asparges, jordskokkpure og pastinakk chips
Nut roast with green asparagus, artichoke puree and parsnip chips (8-9-10)

Vinforslag: Masi Campofiorin “ripasso” – kr 795 / kr 185

--

Utvalg av sorbet med friske bær
A selection of Sorbet with fresh berries

Vinforslag: Châteu Montifaud Pineau (5 cl) - kr 135

 

3 retter kr 495 | Vinpakke 2 «oppgradert» kr 595

 


Allergener:

  1. Gluten
    1. hvete
    2. rug
    3. havre
    4. bygg
  2. Skalldyr
  3. Egg
  4. Fisk
  5. Peanøtter
  6. Soya
  7. Melk og laktose
  8. Nøtter
    1. mandel
    2. hasselnøtt
    3. valnøtt
  9. Selleri
  10. Sennep
  11. Sesamfrø
  12. Svoveldioksid og sulfitt (SO2)
  13. Lupin
  14. Bløtdyr